Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale, nu se va organizează anul acesta. A fost amânat pentru perioada 13-17 iulie 2022.

Organizatorii spun că pandemia are fluctuații și nu pot risca.

„ În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.

E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa”, au trasmis organizatorii.

Cluj. Electric Castle s-a amânat. Ce se va întâmpla cu biletele cumpărate

Biletele deja cumpărate rămân valabile pentru anul viitor, asigură oficialii festivalului. Totodată, ei spun că i-au convins pe soliștii cap -de afiș să presteze în anul următor.

„ Totuși, am reușit să reconfirmăm headlinerii pentru 2022, Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones .  Vom depune eforturi, ca întotdeauna, să vă putem oferi cel mai bun line-up.

În acest moment nici nu ne putem imagina cum va fi să deschidem din nou porțile festivalului pentru a ne revedea după această absență lungă și dureroasă.

Toate biletele rămân valabile pentru anul viitor. Vor exista și opțiuni pentru restituirea banilor pe bilete. Revenim cu mai multe detalii în curând.

Acum că e oficial, parcă e și mai trist„ , au tranmis oficialii Electric Castle.

Prefectul județului Cluj, Istavan Tasnadi, spunea în luna aprilie că nu susține organizarea unor asemenea evenimente, chiar dacă numărul cazurilor de Covid scade. Oficialul județului a intrat în contradictoriu cu primarul Boc. Cel din urmă voia organizarea unui festival-test, pentru a încuraja populația să se vaccineze.

”Eu cred că acest test ar fi foarte riscant. Dacă o să avem un număr foarte mare de oameni, disponibilitatea de a încălca aceste măsuri este cu atât mai mare. Persoanele care tratează tot contextul pandemic cu responsabilitate, eu zic că preferă, în acest an, să sară peste un experiment sau chiar peste un festival”, a precizat Istvan, citat de clujcapitala.ro