Mai exact, judecătorii din Cluj  au dispus eliminarea tuturor articolelor din mediul on-line în care apar imagini și comentarii legate de idila cu o femeie, din vara anului 2019.

În fapt, este o ordonanță președințială care se pune în aplicare până la soluționarea definitivă a cauzei.

Reclamația  nu vine  de la  Ciprian Marica, ci de la  femeia care și-a înșelat soțul cu celebrul fotbalist.

Aceasta s-a plâns că presa i-a afectat viața privată și că și-a distrus căsnicia.

Cu toate acestea, cel care a urmărit-o și care a dat informațiile presei, este chiar soțul femeii adultere, Ana Muntean.

Marica și soțul femeii erau prieteni, înainte de această idilă.

Cluj. Magistrații au decis eliminarea mai multor clipuri cu Ciprian Marica

Prin urmare, toate filmulețele vor fi eliminate. În caz contrar, se poate face plângere penală pentru nerespectarea unei hotărâri executorii.

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (…) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei.

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj, citată de gsp.ro

Marica și Ana Munteanu au avut o relație pasageră. Au fost surpinși la Grand Hotel Italia din Cluj, în urmă cu doi ani.