Cluj. Fabrica clujeană de medicamente a precizat că la sediul său din municipiu așteaptă la vaccinare anagajați de la alte companii, iar serul folosit este cel produs de Pfizer BioNTech.

„Peste 200 de angajaţi şi familiile acestora vor fi vaccinaţi cu serul produs de Pfizer-Biontech în centrul de vaccinare amenajat de Terapia în incinta propriei Unităţi de Studii Clinice şi Bioechivalenţă din Cluj, începând de vineri, 14 mai, timp de două zile, în cadrul maratonului de vaccinare împotriva COVID-19”, a precizat  fabrica clujeană de medicamente, relatează Agerpres.

Persoanele vaccinate vor fi înregistrat în Registrul Electronic Național de Vaccinări.

Totodată, activitatea de imunizare din centrul de vaccinare unde va avea loc maratonul va fi asigurată de personal medical specializat și pregătit corespunzător.

Cluj. Vaccinare pentru angajații mai multor companii

Direcția de Sănătate Publică Cluj a autorizat centrul, cu sprijinul Prefecturii Cluj şi al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Medicală a Primăriei Cluj-Napoca. Toate persoanele care vor trece pragul centrului de vaccinare vor primi o diplomă ca ca semn de recunoștință pentru responsabilitatea de care dau dovadă.

Pe lângă angajații altor companii  ce vor putea opta pentru imunizare, membri clubului fotbal FC Universitatea Cluj sunt așteptați și ei la sediul fabricii de medicamente unde va începe maratonul. Pe tot parcursul verii se vor organiza astfel de mini-maratoane, urmând ca acest centru să devină disponibil şi populaţiei largi în următoarea perioadă.

„Solidaritatea celor mai emblematice mărci ale oraşului Cluj-Napoca care îşi unesc forţele în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2 reprezintă un gest de mare responsabilitate care va avea cu siguranţă un impact pozitiv în comunitate şi va contribui la efortul naţional de a opri pandemia şi de a reveni la o viaţă normală, atât în viaţa noastră de zi cu zi, cât şi în cea de afaceri, sprijinind astfel redresarea creşterii economice”, a declarat Dragoş Damian, CEO al companiei clujene.