Cluj. Trecută prin Cel De-al Doilea Război Mondial, gripa spaniolă și comunism, o bătrână de 100 de ani s-a vaccinat împotriva COVID-19 și încurajează pe toți să se imunizeze. Medicii i-au oferit o ciocolată, buchet de flori și o felicitare pentru  că reprezintă un exemplu demn de urmat.

Femeia a fost vaccinată de o echipă mobilă de la Spitalul Militar Cluj-Napoca ce s-a deplasat la casa ei pentru a se imuniza.

Bătrâna are un mesaj clar către tânăra generație: ,, Tineretul de azi să se vaccineze, ca să trăiască. Al lor e viitorul!”

Cluj. Maria Ludușan, femeia de 100 de ani ce s-a imunizat împotriva COVID-19

Pe 26 februarie, Maria Ludușan a împlinit 100 de ani. Ea a fost pusă la încercare încă din tinerețe, când a rămas văduvă de război, dar în ciuda tuturor acestor lucruri, Dumnezeu i-a dat sănătate și a putut trece peste orice greutate. La onorabila vârstă de 100 de ani, femeia se roagă mult și mănâncă orice. Viața a încercat-o de multe ori, ea fiind operată de apendincită și a avut nevoie de o tijă după ce și-a rupt un picior.

Reprezentanții centrului de vaccinare au admirat la ea lucididatea și încrederea în vaccinare.

„Tineretul de azi să se vaccineze, ca să trăiască. Al lor e viitorul în față. Nu știu de ce se feresc de vaccin, că eu m-am vaccinat acuma și nu am simțit nimic, nu doare de fel. Toată lumea să meargă să se vaccineze. Dumnezeu sfântul mi-o dat atâția ani. Dacă vrea să mă ție, trebuie să trăiesc, ce să fac!? Nu m-am gândit la anii ăștia niciodată. Am fost șase frați și am rămas singura care mai trăiește, restul or murit”, a povestit doamna Maria, relatează monitorulcj.ro.

Medicii i-au acordat un buchet de flori, o felicitare și o cutine de ciocolată pentru exemplul bun pentru cei din jur.

Citește aici despre veteranul de război care a reușit să învingă lupta cu COVID-19.