Cluj. Compania aeriană Blue Air a anunțat că începând din luna mai va opera, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”, zboruri către Amsterdam, Olanda.

Altfel spus, de astăzi, 23 mai, clujenii vor avea posibilitatea de a zbura la Amsterdam în fiecare duminică până pe 16 iunie. La jumătatea verii, numărul zborurilor va crește la două pe săptămână, mai exact duminică și miercuri.

Zborurile Blue Air vor oferi clujenilor, pe lângă zborul spre Eindhoven, o nouă posibilitatea de conexiune cu zborul spre Amsterdam.

Cluj. Zbor direct spre Amsterdam

Programul zborurilor este după cum urmează:

Din 23 mai – Duminică – Cluj-Napoca 8:50 – Amsterdam 10:20 și Amsterdam 11:10 – Cluj-Napoca 14:40.

Din 16 iunie – Miercuri și Duminică – Cluj-Napoca 8:50 – Amsterdam 10:20 și Amsterdam 11:10 – Cluj-Napoca 14:40.

Aeroportul din Amsterdam este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa, cu aproape 72 de milioane de pasageri în 2019.

Astfel, pasagerii care aleg să călătorească de la Cluj la Amsterdam, au acum posibilități multiple de conexiune atât în Europa cât și intercontinentale. Pasagerii care doresc să viziteze Amsterdam vor avea posibilitatea să se bucure de arhitectura impresionantă a orașului. De asemenea, ei se pot delecta cu plimbări prin grădinile publice care înconjoară orașul.

David Ciceo a precizat că odată cu introducere noilor rute spre Europa, traficul de pasageri își va reveni la normal.

„Suntem convinși că noua destinație se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport. Ne dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, adaptate la condițiile actuale, astfel vom continua această dinamică, care confirmă premisele pozitive în ceea ce privește recuperarea traficului de pasageri.”

Începând de astăzi, 23 mai, Compania aeriană Blue Air a anunțat zboruri directe de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” spre Amsterdam, Olanda. De la jumătatea lunii iunie se vor introduce două zboruri, duminica și miercurea.

Aeroportul din Amsterdam este al treilea cel mai mare din Europa, cu peste 72 de milioane de pasageri în anul 2019.