Cluj. Noile destinații lansate de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” sunt spre Italia și Grecia, țările cele mai căutate de români în perioada verii. Mai exact, pasagerii pot călători, începând de astăzi, în Catania, Sicilia și Creta, Chania. Zborurile sunt operate de compania ungurească Wizz Air.

Zborul spre Catania, Sicilia, reprezintă o premieră pentru Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Zborul reprezintă a șasea destinație din Italia spre care compania Wizz Air zboară din Cluj-Napoca, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari.

Cu toate acestea, în trecut, pasagerii au mai avut ocazia să călătorească spre Creta, Chania, dar zborul a fost sistat.

Cluj. Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu

Creta reprezintă cea de-a treia destinație spre Grecia, după Zakynthos şi Mykonos. Zborurile sunt operate de Wizz Air în sezonul de vară 2021.

Cei care doresc să călătorească spre noile destinații vor trebui să aștepte până la jumătatea lunii iunie, când zborurile vor fi operaționale.

Compania Wizz Air oferă călătorilor posibilitatea să aleagă din cele 38 de destinații oferite. Acest lucru demonstrează clar dezvoltarea unei baze operaționale a companiei la Cluj-Napoca.

Prețurile accesibile și opțiunea atractivă de călătorie oferă călătorilor posibilitatea de a călători, de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu”, în cele mai cunoscute și iubite locuri din Europa și nu numai. Numărul mare de operații de zbor, 38 la număr, face din compania Wizz Air una dintre cele mai folosite la nivelul operațional din aeroport.

Mai multe informații şi rezervări pot fi consultate pe site-ul www.wizzair.com

Reamintim că din 2 iulie, tot de pe aeroportul din Cluj, românii pot opta pentru un zbor direct Londra Heathrow din Anglia. Compania aeriană British Airways va opera destinațiile către Londra.

Pe 28 aprilie a debutat primul zbor spre Lisabona. Cursa directă spre capitala Portugaliei este operată de compania moldovenească HiSky. De asemenea, pe 29 aprilie, de pe aeroportul din Cluj, a fost lansată prima cursă directă spre Lubin, Irlanda.