Compania aeriană HiSky va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Clujenii vor putea opta pentru zboruri regulate sau zboruri charter turistice.

Pe data de 28 aprilie va debuta prima cursă regulată spre Lisabona, cu o frecvență de două ori pe săptămână, miercuri și duminică.Totodată, compania HiSky are charter turistice spre Agadir, Maroc.

De asemenea, prin intermediul zborurilor HiSky sunt programate zboruri către:

  1. Dublin ( data de debut- 29 aprilie 2021), cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, luni și joi;
  2. Antalya, Tunisia, Egipt, programate spre operare din luna aprilie a anului 2021.

Prima decolare a companiei HiSky

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Cluj, a precizat că parteneriatul cu noua companie aeriană este o noutate absolută pentru clujeni.

„Urăm bun venit noii companii HiSky pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Ei, începând de astăzi, și-au făcut o bază aici, avionul acesta va fi poziționat pe aeroport. Mâine va fi deja prima decolare de pe aeroport a acestei companii. HiSky are un program foarte ambițios, sunt șase destinații turistice și două destinații regulate.

Este vorba de Dublin, două zboruri pe săptămână și Lisabona, două zboruri pe săptămână. Lisabona este o noutate absolută pe aeroportul nostru. Zborurile regulate vor începe în 28-29 aprilie. Suntem convinți că toate destinațiile vor avea un mare succes”, a declarat directorul general al Aeroportului Cluj, David Ciceo.

Despre companie

Totodată, Haithem Souani, managerul Amara Tour, a mai precizat că din luna aprilie toate cursele spre Turcia, Egipt, Tunisia și Maroc vor opera de pe Aeroportul din Cluj.

„Era un vis de-al meu să aduc o companie aeriană, să aibă baza în Cluj. Acum a venit ziua. Alături de HiSky vom opera toate cursele charter spre Turcia, Egipt, Tunisia și Maroc pentru anul estival 2021. Pe parcurs avem alte destinații turistice care vor fi lansate cât de curând”, a adăugat managerul Amara Tour, Haithem Souani.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie, 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul companiei aeriene, www.hisky.aero.