Pompierii din Cluj au intervenit pe parcursul nopții trecute în stingerea unui incendiu ce a cuprins o cabană. Intervenția pompierilor a avut loc în jurul orei 2:20, la un imobil din localitatea Vâlcele, Cluj.

La fața locului au intervenit trei autospeciale pentru stingerea focului ce a cuprins cabana izolată din localitatea Vâlcele.

„Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în această noapte, în jurul orei 2.20, despre faptul că conducătorii auto care circulau pe nodul rutier de urcare pe centura din apropierea localității Vâlcele văd o cabană izolată care este cuprinsă de flăcări”, au transmis cei de la ISU Cluj.

Ce au descoperit pompierii după stingerea incendiului

În timpul intervenției, acoperișul imobilului s-a prăbușit, iar lichidarea focului a devenit mult mai periculoasă. Pompierii au găsit, după stingerea focului, corpul unei femei ce avea traumatisme incompatibile cu viața.

Din primele cercetări, femeia era în vârstă de 50 de ani și nu a mai reușit să scape din cabană la izbucnirea focului.

Pompierii s-au luptat cu flăcările ce au cuprins cabana mai bine de trei ore deoarece nivelul superior al casei era în totalitate construit din lemn. Totodată, în urma incendiului, casa a fost mistuită complet. La fața locului a fost mobilizat un echipaj de la SMURD.

O femeie a fost găsită în urma incendiului

,,Pompierii sosiți la fața locului au găsit imobilul cu două niveluri cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul acesteia s-a prăbușit în primele momente ale intervenției. Pe timpul operațiunilor de stingere a incendiului au găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile de stingere au durat mai bine de trei ore având în vedere că nivelul superior al casei era construit pe structură din lemn, iar casa, ce avea o amprentă la sol de coca 50mp, a fost distrusă în totalitate”, a transmis ISU Cluj.