Scene terifiante într-un parc din Cluj. O mămică a spus că a reușit să intervină pentru a opri răpirea fetei ei. Povestea vine după ce un băiat de doar 10 ani a fost răpit în Florești.

Femeia a făcut publică povestea pe Facebook și a explicat modul în care bărbatul a abordat fata. În timp ce se plimba cu copii prin parc, femeia a fost abordată de un bărbat și a lăudat copiii ei pentru frumusețea lor.

A doua zi, bărbatul a început să vorbească cu fetița și a chemat-i spre el, ademenind-o cu o floare. Mama a fost atentă și a intervenit, reușind astfel să evite o tragedie. Femeia a precizat că nu a sunat la poliție deoarece nu avea suficiente dovezi pentru a-l da de gol pe bărbat.

Cluj. Mesajul unei mame care a reușit să-și salveze fiica de la o posibilă răpire

„Dragi mamici, aveti mare grijă în parcuri de copilașii voștri, ce informații transmiteți necunoscuților. Fetița mea era să fie răpită ieri.

Alaltăieri, un barbat mai în vârstă de aproximatriv 60-70 de ani a început să vorbească amabil, să-mi zică ce cadou mare sunt copilașii. Da, ziceam într-adevar. Ieri, exact același bărbat exact în aceeași oră a apărut în același parc (pe lângă aleea Rebreanu), partea de sus (cum intri de pe Rebreanu la stângă). A întrebat-o pe fetiță cum o cheamă, cați ani are.

S-a uitat la ea jucându-se, după care s-a prefăcut că pleacă, si-a luat rămas bun, a încercat să se ascundă pe lângă un copac mare (mai departe de mine, dar aproape de fetiță care se juca), a ținut o floare în mână și a chemat-o pe fetiță, exact pe numele ei și zicea „hai aici”. Este evident că voia să o răpească, a profitat de acea secundă în care am încercat să-l culc pe bebeluș în cărucior. Dacă mă duc la poliție nu am suficiente dovezi. Ce să zic? Că voia să-i dea o floare? Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic. Când ajungi efectiv la poliție și ai dovezi deja este prea târziu. Să aveți grijă”, relatează monitorulcj.ro.

Ieri, 27 aprilie, un băiat a fost răpit din Florești de un bărbat. Cei doi au fost găsiți la câteva ore de la momentul dispariției după ce zeci de polițiști au pornit în căutarea lor.