Cluj. O soție înșelată a decis să-și facă singură dreptate după ce soțul ei a înșelat-o. Ea i-a răpit amanta din fața unui hotel, a dus-o în alt oraș, după care a bătut-o. Femeia nu a fost singură, ea fiind ajutată de încă trei persoane.

Conform polițiștilor, femeia a fost ajutată chiar de fratele soțului și soția acestuia.

De asemenea, povestea a luat o întorsătură surprinzătoare când la planul de răzbunare a luat parte și sora bărbatului infidel, relatează dejeanul.ro.

Cluj. Soție revoltată pe soț după ce a fost înșelată

Incindentul a avut loc în Dej, județul Cluj, pe data de 26 aprilie. Soția bărbatului i-a prins în flagrant, iar amanta a încercat să fugă de la o întâlnire  cu soțul acesteia. Amanta a fost bruscată, lovită și băgată cu forța într-o mașină. Ea a fost ajutată de fratele soțului și soția acestuia.

Femeia agresată a anunțat târziu oamenii legii, abia pe 4 mai. Ea a precizat că a așteptat să treacă sărbătorile pentru a face plângere împotriva soției. Polițiștii din Dej aveau deja suspecții la audieri datorită filmărilor de pe caremele de supraveghere.

Toți s-au ales cu dosare penale pentru „lipsire de libertate, loviri sau alte violențe”, dar și amenințări.

„Față de aceștia (cei patru care au complotat împotriva amantei), magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Sora bărbatului care și-a înșelat soția este cercetată în stare de libertate pentru lovire și alte violențe. Ea ar fi agresat-o pe amanta fratelui său.

Tot incidentul a avut loc pe data de 26 aprilie, când o nevastă nemulțumită de faptul că a fost înșelată de soțul ei a vrut să se răzbune. Ea a fost ajutată de trei persoane apropiate. Amanta soțului a fost răpită și dusă în alt oraș, după care a fost bătută de soția bărbatului.