O tânără ce studiează la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a fost fost amenințată și abuzată în repetate rânduri de către un fost angajat al tatălui ei.

Tânăra, originară din Maramureș, trece prin momente de coșmar după ce fostul angajat al tătălui ei a început să o amenințe și să o abuzeze fizic.

Izabela este urmărită de către individ după ce tatăl ei a luat decizia de-al da afară pentru furt din firma unde lucra. Vinovatul încearcă prin orice mijloace să se răzbune și a trecut la fapte.

Conform baiamare24.ro, tatăl fetei a declarat că fostul angajat a început să-i amenințe familia, iar fiica lui de doar 21 de ani a fot abuzată atât verbat, cât și fizic.

„Am avut mai multe firme de afaceri în Italia! Dar, am spus să-mi înființez una și în Cluj Napoca, orașul în care locuiesc în momentul actual. Din pricina unor probleme cu un angajat care e trăgea banii din firmă fără acordul meu și ilegal. Am decis să anunț politia și să îl dau afara de pe post.

Pentru că își sabota serviciul… El a început cu amenințari grave asupra familiei mele. Cel mai tare m-am îngrijorat când acele amenințări au început să se pună și în practică. Fiica mea de 21 de ani, a primit multe mesaje cu amenințări și a fost chiar și abuzată cu violență și verbal de către acest individ”, a precizat tatăl fetei.

Nemulțumit că a fost dat afară de la locul de muncă, bărbatul se răzbună pe fiica fostului șef

Izabela este studentă la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, iar fostul angajat a început să devină violent la adresa ei. Tatăl fetei a mai precizat pentru sursa citată că poliția a fost anunțată și se așteaptă la măsuri cu privire la comportamentul vinovatului.

,,Ea, locuiește în Maramureș, dar face facultatea de drept în Cluj Napoca. Are 2 copii. Dacă mai vreți alte detalii și informații sunt dispus sa le trimit.

Am și poze cu dovezi, dacă este necesar! Știu că acest lucru este penal. Poliția a fost deja anunțată”, a mai susținut bărbatul.

Mesaje de amenințare și la adresa tatălui

Tatăl Izabelei a primit numeroase mesaje de amenințare din partea individului ce a agresat-o fizic și verbal pe fiica lui. În unul dintre mesaje a precizat că ,,va lovi unde doare mai tare”.

„Laurențiu îți spun eu. Poți merge și la poliție și unde vrei. Eu am fost omul tău de bază în firma aia iar tu ai ales să mă dai afară. O să te lovesc unde te doare mai tare. Și știi la ce mă refer. Știu cât de importantă este Izabela pentru tine. Eu ți-am promis că nu o să rămână lucrurile așa. Ai grijă de ea, sfatul meu… Oamenii nu sunt ceea ce par” este unul dintre mesajele pe care tatăl Izabelei le-a primit.