Ceea ce îl face pe fostul manager al SJU Cluj să creadă acest lucru este faptul că Vlad Voiculescu s-a încurcat în acte.

Ordinul de demitere a fost semnat la data de 4 ianuarie, iar referatul care stă la baza demiterii este întocmit la data de 6 ianuarie, ceea ce este lipsit de sens, din punct de vedere logic.

„În data de 23 decembrie, domnul Ministru Nelu Tătaru a semnat un Ordin de Ministru prin care m-a numit în funcția de Manager Interimar pe o perioada de 6 luni. În dată de 4 ianuarie, Domnul Voiculescu m-a revocat din funcție printr-un Ordin de Ministru care are la baza un referat din 6 ianuarie”, a precizat Petru Șuscă, la Antena3.

Petre Șuscă a fost demis- Complot politic al USR

Fostul manager de la Spitalul din Cluj crede că totul e cusut cu ață albă și acest lucru este un complot politic al USR, dezgustător, în plină pandemie, când unitățile medicale au nevoie de coordonare serioasă.

El îl acuză pe  deputatul USR Emanuel Ungureanu, coleg de partid cu ministrul Vlad Voiculescu, de o manevră politică.

„Sunt mai mult decât convins că acest deputat care a plecat de la Cluj la Buzău este în spatele acestei mârșavii”, a precizat Șușcă, pentru sursa menționată mai sus.

Pe de altă parte, deputatul Ungureanu are numai bile negre pentru fostul manager al SJU Cluj.

El a declarat cu alte ocazii că a determinat, printre altele, plecarea unor medici de excepție pentru Cluj.

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Cluj Napoca este medicul Adela Gherman.

Fostul manager susține că predă spitalul cu un execedent bugetar în cuantum de 58.000.000 lei, în condițiile în care l-a preluat cu datorii uriașe în 2013.

USR joacă tare în Transilvania

Ceea ce pentru cetățeni pare o schimbare de nume, de funcții, uneori bulversantă, în spatele acestor ordine stau, de fapt, lupte crâncene pentru obținerea funcțiilor politice.

PNL, USR PLUS și UDMR țintesc județele din Transilvania pentru numiri în funcții publice.

Județul Cluj Napoca este râvnit atât pentru posturi la spital, dar  mai ales pentru funcțiile de prefect și subprefect.

La începutul săptămânii viitoare, se va decide cine primește postul de prefect al județului Cluj-Napoca.