În momentul de față cei doi copii sunt internați la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca. Atât ei, cât și mama lor, au fost înjunghiați de către un bărbat. Mama lor a suferit o operație deoarece s-a aflat într-o stare destul de gravă.

Alina Chiordean, purtătorul de cuvânt al Direcției de Protecție a Copilului Cluj, în satul unde a avut loc incidentul se află în prezent angajații direcției. De asemenea, reprezentanții DPC colaborează cu polițiștii pentru a afla exact ce s-a întâmplat în Băbdiu, județul Cluj.

Una dintre variante pe care anchetatorii o au în vedere este ca mama celor doi minori le-ar fi provocat rău.

Cluj. Mama și doi fii au fost înjunghiați. Femeia se află în stare gravă la spital

„În funcție de ceea ce evaluează colegii în teren vom stabili dacă este nevoie scoaterea copiilor din familie. Dacă acest lucru va fi posibil, copiii vor rămâne în familia extinsă și vor beneficia de consiliere psihologică.

Vor fi evaluate rudele până la gradul IV, pentru că se dorește ca cei mici să rămână în familia extinsă”, precizează Alina Chiorean, informează Cluj24.ro.

Reamintim că scenele de groază s-au petrecut în satul Băbdiu din comuna clujeană Bobâlna. O femeie și cei doi copii ai săi cu vârste de 6 și respectiv 10 ani au fost înjunghiați. Oamenii legii au precizat la momentul intervenției că bunicul a fost cel care i-a atacat.

Copii au suferit răni superficiale și transportați la Secția de Pediatrie din Cluj-Napoca. Mama lor, în schimb, a suferit numeroase răni în partea abdomenului și în zona cervicală. Ea a fost transportată de urgență la spital și operată pentru a-i salva viața.

Mama și cei doi copii au ajuns la spital în jurul orei 22.00. Micuții au suferit doar de câteva tăietări pe mâini.

Înjunghiați de socrul ei?

Polițiștii au fost informați de femeia în vârstă de 31 de ani că la domiciliul ei are loc un scandal și lucrurile au degenerat. La locul faptei au intervenit polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej și au identificat femeia în cauză și pe cei doi fii.