Astfel, familia Câmpeanu  a transmis că va fi înmormântat la Cimitirul Central din Cluj, ora 12.00

„Joi, orele 12, lângă Capela Cimitirului Central, ne vom lua rămas bun de la iubitul nostru tată. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a anunțat familia, citată de cluj24.ro.

Marele fotbalist al clujenilor s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, la numai o săptămână după decesul soției sale.

Remus Câmpeanu a urcat Clujul în topul performanțelor sportive

Iubitorii fotbalului își amintesc momentul unic în care a marcat golul în iulie 1965, în partida cu Dinamo. Meciul cu temuta de atunci Dinamo s-a încheiat cu scorul 2-1, iar U Cluj devenea prima adversară din provincie de luat în seamă.

A făcut parte dintr-o generație remarcabilă. A jucat alături de  Moguț, Neșu, Ivansuc, Adam și Suciu, relatează gsp.ro

Adulat doar pentru goluri. Autoritățile l-au abandonat

Deși era un patriot local, iubea Clujul mai mult decât pe care oricare alt oraș din țară, în ultimii ani din viață, când a avea nevoie de mai mult sprijin, autoritățile l-au abandonat.

Potrivit sursei citate, după ce a fost evacuat din casa în care a locuit timp de 60 de ani, Remus Câmpeanu a fost bevoit să locuiască într-un apartament închiriat de clubul U Cluj.

Nu a mai prins ziua în care clubul să îi dea în folosință imobilul pe perioada vieții, printr-un contract de comodat.

A filmat pentru Adidas

Site-ul gsp.ro notează că, în august 2020, Remus Câmpeanu a prezentat fanilor noul echipament Adidas. Era momentul în care U Cluj a ratat promovarea în Liga 1.

” Ne scriem propria istorie. Eu, tu, noi. Ducem simbolul mai departe, din generație în generație. Acel simbol al unor inimi românești și scriem povestea «U» împreună. Povestea noastră, povestea Clujului, pentru că «U» ești tu, pentru că «U» suntem noi” , spunea Câmpeanu, citat de gsp.ro

La acest moment, în cazul tuturor înmormântărilor se aplică regulile de distanțare socială.

sursă foto: U Cluj TV