Cluj. Din 2 iulie, românii vor putea lua zbor direct către Londra Heathrow din Anglia. Compania aeriană British Airways va opera destinațiile către Londra.

Reprezentanții companiei aeriene susțin că prin introducerea noilor zboruri  suplimentează frecvențele existente deja pe această rută.

„Este minunat să lansăm noi rute pe măsură ce ascultăm clienții noștri și evaluăm unde doresc să călătorească.

Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică”, a declarat Neil Chernoff, Director of Network and Alliances al British Airways, relatează monitorulcj.ro.

Cluj. Noi zboruri directe către Londra de pe Aeroportul Internațional

Reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca au precizat că pasagerii vor avea ocazia să călătorească peste tot în lume datorită multiplelor conexiuni.

„Salutăm decizia unui nou operator aerian, respectiv British Airways, de a alege să opereze de la Cluj-Napoca. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă a Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj de a relua traficul și de a depăși impactul negativ al crizei, au dat roade”, a spus preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, Viorel Federiga.

British Airways este cea mai mare companie aeriană din Europa și cea mai mare din Marea Britanie prin mărimea flotei. Directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, David Ciceo, a precizat că noile zboruri răspund nevoilor pasagerilor.

„Lansarea zborurilor regulate spre Londra Heathrow și posibilitățile de conexiune oferite de British Airways, răspund necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic, stimulând dezvoltarea economică și turismul din întreaga regiune”, a declarat David Ciceo.

Reamintim că începând din 2 iulie, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor fi introduse două zboruri către Londra Heathrow din Anglia. Compania aeriană British Airways va opera destinațiile către Londra.