Poliția a intervenit pentru a liniști spiritele la o înmormântare în Huedin, unde mai multe persoane au început să se certe în timp ce decedatul era condus la cimitir.

Totul a început după ce un tânăr de doar 20 de ani a agresat o femeie în vârstă de 43 de ani. Pe traseul de deplasare al cortegiului funerar, patru bărbați au început să devină agresivi și să transforme înmormântarea într-un adevărat scandal cu strigăte și injurii.

Cluj. Scandal la o înmormântare din cauza unor probleme nerezolvate din trecut

Conform Inspectoratului de Poliție Județean ( IPJ) Cluj, la fața locului au fost mobilizați polițiști din cadrul Poliției orașului Huedin și o echipă de jandarmi. Persoanele care au provocat conflictul au fost conduse la sediul poliției și reținute pentru 24 de ore.

La acțiune au participat și polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, mai informează IPJ Cluj. Totul ar fi început de la un tânăr de 20 de ani din Câmpia Turzii, ce a agresat fizic o femeie de 43 de ani din Huedin. Incidentul s-a produs pe 4 mai, în jurul orei 15.30 în orașul Huedin.

Mai multe persoane au ajuns la sediul poliției

„Patru bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, în urma unei stări conflictuale la care ar fi participat, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar.

La data de 4 mai a.c. în jurul orei 15.30, în zona străzii Horea, din orașul Huedin, mai multe persoane care participau la funeraliile unei persoane au fost implicate într-o stare conflictuală. Ea s-a declanșat pe fondul unor divergențe din trecut”, relatează reprezentanții IPJ Cluj.

Persoanele implicate în conflict, cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Agresorii sunt din municipiul Câmpia-Turzii și au reușit să transforme o înmormântare într-o adevărată scenă fantasmagorică.