Cluj. Firma italiană caută un Chief Happiness Officer (CHO), o persoană care va avea responsabilitatea de a aduce fericire în rândul angajațilo din firmp.

FSP Global Group a explicat motivul pentru care sunt în căutarea unei persoane care să aducă fericirea în rândul tuturor persoanelor angajate.

Reprezentanții firmei susțin că angajaților le este greu în această perioadă pentru a se adapta cu mersul la birou, după ce luni de zile au lucrat de acasă. Conducerea firmei susține că în momentul în care angajații se află în firmă trebuie să se simtă fericiți și apreciați.

De asemenea, ei trebuie să să redescopere apartenenţa în organizaţie, şi să le facă plăcere să lucreze în echipă.

Cluj. Anunț de angajare mai neobișnuit

Antonio Patane, fondatorul companiei, a explicat că un angajat este mai eficient când e fericit.

„Un om fericit va fi un angajat mai eficient, mai productiv şi mai echilibrat. Cred că o companie care doreşte să aibă succes trebuie să fie mai mult decât un simplu loc de muncă. Oamenii trebuie să fie fericiţi că lucrează acolo”, a spus Antonio Patane.

Postul de ,,responsabil cu fericirea angajaților la locul de muncă” are ca cerințe documentarea despre nevoile angajaților și ce îi face fericiți.

Totodată, Chief Happiness Officer trebuie să-i facă să înțeleagă că pe care o fac în fiecare zi contează pentru compania şi echipa din care fac parte.

FSP Global Group este un consorţiu internaţional de companii care are sediul central în Cluj-Napoca şi furnizează servicii externalizate de relaţii cu clienţii şi consultanţă. Compania este în căutarea unei persoane care va avea misiunea de a aduce zâmbete pe buze angajaților de la FSP Global Group.

Chief Happiness Officer trebuie să vorbească cu angajații și să afle ce-i poate face fericiți la locul de muncă. Conducerea firmei a luat această decizie deoarece angajaților le este greu în această perioadă pentru a se adapta cu mersul la birou, după ce luni de zile au lucrat de acasă.