Studentul se pregătea să susțină un examen la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. În momentul intrării în apel cu restul colegilor, el nu a mai răspuns la întrebările profesorului. Părinții au anunțat conducerea facultății din cadrul Universității Babeș-Bolyai că a făcut infarct și a murit.

Tânărul a murit cu câteva minute înainte de începerea examenului. El ar fi avut anumite probleme cardiace și a făcut infarct, potrivit monitorulcj.ro.

Condoleanțe familiei din partea UBB Cluj- Napoca

Purtătorul de cuvânt al UBB Cluj-Napoca, Laura Irimieș a transmit condoleanțe familiei.

„Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru monitorulcj.ro

Pe mai multe site-uri de socializare, prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe  într-un număr foarte mare.

 „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!” au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de cei apropiați.

„Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”.

Tragicul eveniment s-a produs în timp ce tânărul se pregătea să susțină un examen alături de colegii lui. El era student la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Colegii lui de la facultate au observat că nu se simte bine, iar la un moment dat, tânărul nu a mai reacționat la mesajele venite din partea profesorilor cât și din partea colegilor. Părinții au fost cei care au transmis conducerii Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca faptul că a făcut infarct și a murit.  El trebuia să susțină în format online un examen.

Conducerea Universității Babes-Bolyai Cluj Napoca  a reacționat promt și a transmis mesaje de condoleanțe familiei greu îndurerate prin purtătorul de cuvânt Laura Irimieș.