Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a căzut de pe un hotel, în timp ce executa lucrări de întreținere. Incindentul a avut loc joi, 4 martie, în comuna Luna, în jurul orei 15.30.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au precizat că medicii au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu două echipaje medicale.

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană care executa lucrări de întreținere la acoperișul unui hotel din comuna Luna, ar fi căzut de la înălțime. La fața locului s-au deplasat polițiștii. Împreună cu două echipaje medicale, iar după aplicarea manevrelor de resuscitare, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, a transmis IPJ Cluj.

Bărbatul de 53 de ani era din Câmpia Turzii

Din primele cercetări, persoana care executa lucrări de întreținere la un hotel din comuna Luna era din Câmpia Turzii. Polițiștii au început cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.

,,În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă. Neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, a transmis IPJ Cluj.

Joi, 4 martie, un bărbat din Câmpia Turzii, în vârstă de 53 de ani, a căzut de pe un hotel din comuna Luna. Bărbatul executa lucrări de întreținere când s-a dezechilibrat și a căzut în gol. La fața locului, medicii au încercat să-l resusciteze, dar în zadar. Ei au constatat decesul bărbatului. Polițiștii au început o anchetă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă.