Cluj. La sfârșitul lunii aprilie, în jurul orei 17:30, un bărbat cu domiciliul în Florești a reușit să sustragă un inel de aur în valoare de 3000 de euro printr-o metodă inedită.

Profitând de neatenția angajatului, bărbatul a folosit un fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului suspectat de săvârșirea de furt pe 5 mai. După cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit identitatea persoanei suspecte, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești.

Cluj. Furt inedit a unui inel în valoare de 3.000 de euro

Polițiștii au descoperit dispozitivul pe care l-ar fi folosit în sustragerea inelului în valoare de 3.000 de euro. De asemenea, în urma percheziției domiciliare efectuate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri de interes pentru cauză, relatează monitorulcj.ro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Fapta este pedepsită de Codul penal. Pe data de 5 mai, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca.

Inculpatul a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Bărbatul, cu domiciliul în comuna Florești, a sustras la sfârșitul lunii aprilie un inel în valoare de 3.000 de euro dintr-un magazin de bijuterii.

Metoda pe care a a folosit-o a fost inedită. Datorită neatenției angajatului, hoțul a reușit să sustragă inelul cu un fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar. Polițiștii au descoperit, în urma perchezițiilor la domiciliul său, instrumentul cu care a reușit să intre în posesia bijuteriei scumpe.

Totodată, oamenii legii au confiscat mai multe bunuri de interes pentru cauză. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.