Cluj. Un bărbat de 96 de ani a fost găsit mort în cimitirul unde nevasta sa era inmormântată. Bărbatul ar fi dispărut pe data de 10 iunie, iar poliția a început căutarile.

Conform primelor cercetări, bărbatul ar fi mers să viziteze mormântul soției sale, el fiind găsit fără viață în cimitirul din Mănăștur. Rudele și vecinii au anunțat de urgență oamenii legii, iar căutările s-au desfășurat zi și noapte.

Cluj. Bărbat găsit mort pe mormântul soției sale

Dacă mulți au suspectat că bărbatul ar fi plecat de acasă și a mai știut să se întoarcă, în realitate el ar fi mers la cimitir unde i s-ar fi făcut rău. El a fost găsit în cimitirul din cartierul Mănăștur. Fiind singur, el nu a putut cere la nimeni ajutor.

Cel care l-a găsit a fost paznicul cimitirului care a sunat la 112. La apariția medicilor, din nefericire, bărbatul decedase de mult.

Din primele cercetări, polițiștii au deschis o anchetă, iar bărbatul, în vârstă de 96 de ani, ar fi murit din cauze naturale.

Reamintim că bărbatul ar fi dispărut de acasă pe 10 iunie, iar familia și vecinii au anunțat de urgență Poliția, după ce el nu a mai ajuns acasă.

Bărbatul ar fi mers la cimitir să viziteze mormântul soției sale, fără să anunțepe nimeni. Bătrânului i s-a făcut rău și nu a putut cere ajutor la nimeni, el decedând pe mormântul soției. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către paznicul cimitirului din cartierul Mănăștur. La fața locului au fost chemații medicii la numărul unic de telefon 112, dar nu au mai putut face nimic pentru el.

Totodată, medicii au declarat că bărbatul ar fi murit din cauze naturale. Polițiștii din cadrul Inspetoratului de Poliție Județean ( IPJ) Cluj au deschis o anchetă.

Bărbatul în vârstă de 96 de ani a dispărut de acasă pe 10 iunie, el fiind găsit mort de paznicul unui cimitir pe mormântul soției sale.