Cluj. Bărbatul de 50 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat direct într-un cap de pod. Echipajele de salvare venite la fața locului au constat decesul bărbatului.

Conform comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, accidentul s-a produs luni, 8 martie, în jurul orei 22.30.

Bărbatul a fost din comuna Dumbrăvița, Maramureș și se deplasa înspre Dej. Șoferul a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe sensul opus și a părăsit partea carosabilă. El a intrat în coliziune cu un cap de pod în urma căreia și-a pierdut viața.

„La data de 8 martie anul curent, în jurul orei 22.30, pe DN1C, în localitatea Bunești a avut loc un eveniment rutier în urma căruia conducătorul autoturismului a decedat. Din primele date, bărbatul de 50 de ani, din comuna Dumbrăvița, județul Maramureș, care se deplasa din direcția municipiului Gherla înspre Dej, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod.”, a transmis IPJ Cluj.

Șofer beat și fără permis

Duminică, 7 martie, un șofer beat și fără permis a intrat într-o altă mașină în zona Florești. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fugit de la fața locului. Bărbatul din cealaltă mașină a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul care a produs accidentul pe Calea Mănăștur. Bărbatul de 56 de ani a avut o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu mai avea dreptul de a conduce autovehicule.

Conform IPJ Cluj, tânărul conducător auto a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Bărbatul de 56 de ani a fugit de la fața locului, după ce a intrat într-o altă mașină condusă de un tânăr de 28 de ani. Polițiștii i-au deschis dosar penal bărbatului care a produs accidentul.