Se întâmplă uneori ca unii împătimiți să facă un adevărat crazy taxi ziua sau noaptea pe șosele sau chiar să organizeze în miez de noapte concursuri în cadrul cărora se pariază sume impresionante. Dacă acestea din urmă sunt evenimente relativ rarisime, fenomenul cel mai des întâlnit este acela al lăudăroșeniei între șoferi și cel mai recent aceasta este concretizată prin postări foto sau chiar video pe rețelele sociale.

Un caz special a avut loc recent pe Autostrada Transilvania. Un șofer român a rulat cu incredibila viteză de 270 km/h pe Autostrada Transilvania, pe sensul spre Turda, iar apoi s-a lăudat pe Facebook cu realizarea lui. Cutezătorul care a postat filmarea susține că a profitat de drumul drept și a călcat pedala de accelerație la maxim. Cel mai probabil Poliția Cluj îl va chema la o discuție după această realizare, dar în postarea sa pe Facebook șoferul afirma fără a-și face vreo problemă a consecințelor sau fără a conștientiza poate: ”Ce bine merge la vale pe A3 spre Turda”, în timp ce prezenta captura foto a cadranului de bord cu viteza fixată la 270 km pe oră și promițând curând și un video pe care l-a concretizat de asemenea curând.

Suntem visători cu toții și ne dorim atingerea vietezei luminii în condiții de siguranță de către umanitate, dar în condițiie actuale cu siguranță mulți concetățeni se dovedesc a fi iresponsabili față de propria persoană și față de celelalte.