Cluj. Un tânăr de 21 de ani a amenințat că se va sinucide, aruncându-se de la balcon. Polițiștii au intervenit pentru a-l salva. Incidentul s-a produs în Câmpia Turzii, duminică seara.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au precizt că tânărul, în vârstă de doar 21 de ani, s-a urcat la balcon și a amenințat că se va anunța în gol.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, aflată pe un balcon, ar intenţiona să se sinucidă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, împreună cu un echipaj de pompieri care a asigurat accesul în apartament.

În interiorul locuinţei, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpia Turzii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Cluj. Intervenție de urgență din partea autorităților

După ce polițiștii l-au convins să nu se arunce de la balcon, el a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a spriji polițiștii din municipiul Câmpia Turzii.

,,Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu echipamente de descarcerare pentru a asigura accesul într-un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Aviatorilor din municipiul Câmpina Turzii”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Sinucidere în Mănăștur

La jumătatea lunii mai, un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit decedat de către fiul său. El se aflaa în locuința lui din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca. Acesta avea un cuțit în mână, iar lucrurile din interior nu erau răvășite.

Oamenii legii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Duminică, 23 mai, un tânăr din Câmpia Turzii a amenințat că se aruncă de la balcon. În urma discuțiilor pe care le-a avut cu polițiștii, tânărul a fost trimis la spital pentru îngrijiri medicale.