Aflat în timpul unui conflict, bărbatul din Cluj s-a gândit că poate scăpa, dacă îl mușcă pe omul legii de deget.

Gestul îl costă 30 de zile arest preventiv și un dosar penal pentru ultraj.

Cluj. Polițistul are nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale

Deși pare un gest care nu implică prea mult efort, procurorii spun că politistul atacat are nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale.

„În fapt, la data de 14.03.2021, în jurul orei 00:30 inculpatul a agresat fizic persoana vătămată. Este vorba despre un agent de poliție din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud – Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Aceata era  aflată în exercitarea atribuțiilor , prin aplicarea unei mușcături la nivelul degetului arătător al mâinii stângi, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 2-3 zile de îngrijire medicală pentru vindecare”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, citat de Monitorul de Cluj.

Sindicaliștii din Poliție spun că s-au înmulțit cazurile de ultraj

Reprezentanții sindicatelor din Poliție sunt îngroziți de numărul cazurilor de ultraj asupra polițiștilor.

Deși par fioroși, cei de la Trupe Speciale sunt cel mai des atacați.

Județul Maramureș pare să fie în topul celor mai multor cazuri de agresiune asupra polițiștilor.

Cei mai mulți dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit ultimului raport din 2020, s-au înregistrat cele mai multe cazuri de ultraj, 15.

Mai mulți polițiști au obținut daune morale în valoare de 7000 de euro, după ce au primit o sticlă în cap de la un bărbat.

Scandalul a avut loc într-un bar, pe fondul consumului de alcool, iar pentru a-l potoli a fost nevoie de luptătorii speciali.

Cel mai recent atac din Maramureș s-a înregistrat în prima luna a anului

Oamenii legii au fost atacași cu pietre și bâte, în plină stradă.

„ Poliţiştii au intervenit la un scandal în familie petrecut în Ponorâta, iar la faţa locului poliţiştii au identificat apelanta, o tânără de 23 de ani şi pe concubinul acesteia, un tânăr de 21 de ani. Ulterior, polițiștii au fost loviți cu pietre și bâte”, au transmis oficialii IPJ Maramureș,