Organizatorii Untold au anunțat că ediția de anul viitor o să aibă loc în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Mai bine de 50.000 de fani și-au achiziționat bilete pentru Untold ce trebuia să aibă loc anul acesta, dar datorită restricțiilor impuse de pandemie, a fost anulat. Posesorii de abonamente și bilete pentru ediția de anul acesta și le-au transformat în varianta anytime Pass, asigurându-le astfel posibilitatea de a participa, la alegere, la unul dintre următoarele trei ediții Untold.

“Anul 2021 vine cu încredere şi optimism de la organizatorii festivalului Untold, care au început pregătirile pentru ediţia cu numărul şase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, Untold”, au anunțat organizatorii festivalului într-un comunicat de presă, conform News.ro. Ediția din 2021 va fi organizată în cele mai sigure condiții, iar Guvernul României va sprijini retresarea industrială culturală și evenimentele ce trebuie să aibă loc în următorul an.

Organizatorii evenimentului muzical au pus în vânzare biletele și abonamentele pe untold.com pentru anul 2021 și îndeamnă pe fani să se înregistreze cu încredere și optimism, deoarece există vești îmbucurătoare legate de un vaccin anti-covid, iar lucrurile o să revină la normal până anul viitor.

Primul mare festival de anul viitor ar putea să fie Electric Castle pe perioada 14-18 iulie 2021. La acest festival sunt așteptați numeroși artiști mari, precum Twenty One Pilots, Gorrillaz și Deftones. De asemenea, alți artiști de renume internațional și-au anulat concertele pentru anul acesta și a asigurat că se vor întâlnii cu fanii lor anul viitor: Celine Dion urmează să ajungă la București în 25 iulie 2021, iar turneul mondial Unlimited Love susținut de David Garrett urmează să aibă loc în București și Cluj-Napoca în octombrie, anul viitor.