Începând din vara aceasta, iubitorii plajelor însorite pot opta să-și petreacă un sejur în Zakynthos și Mykonos. Compania Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu cele două insule din Grecia cu două zboruri pe săptămână din 11 iunie 2021.

Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și încep de la modicul preț de 189 de RON. Altfel spus, zborul Cluj-Napoca-Mykonos va fi luni și vineri, iar cel spre Zakynthos, marți și sâmbătă, începând din 12 iunie.

Este binecunoscută legătura strânsă între români și peisajele și plajele insulelor din Grecia. An de an, românii decid să-și petreacă un sejur în Grecia, iar de data aceasta se pot bucura de cursă directă spre două dintre insulele cunoscute. Insula Zakynthos este renumită pentru viața de noapte și plajele minuntate.

Noi rute spre Grecia din vara lui 2021

Andras Rado, manager la WizzAir, a precizat că noile destinații către Grecia sunt preferate de majoritatea românilor, iar tarifele sunt pentru orice buzunar.

„Continuăm să vedem o cerere susținută pentru destinații de vacanță din Cluj-Napoca și răspundem cu noi rute către Grecia, una dintre destinațiile externe de vacanță preferate ale românilor.

Astfel, oferim acum opt rute între România și unele dintre stațiunile renumite din Europa în care românii pot călători în siguranță, profitând de tarifele noastre foarte mici. Așteptăm cu nerăbdare să primim la bordul aeronavelor noastre moderne pasageri din Cluj-Napoca pentru a-i transporta în aceste frumoase stațiuni pe plajă”, a precizat Andras Rado.

Blue Air vine cu 15 curse noi din 2021

Pe lângă compania aeriană Wizz Air, cincisprezece rute noi vor fi disponibile cu compania Blue Air. Noile rute vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Din vara lui 2021, românii se vor putea bucura de două rute, oferite de Wizz Air, către Zakynthos și Mykonos.