Cum decurge vaccinarea anti-Covid, utilitatea deschiderii școlilor, cum se descurcă politicienii în gestionarea crizei sanitare și economice sunt câteva dintre temele abordate într-o nouă ediție a emisiunii ContrapunctEVZ.

În ceea ce privește vaccinarea anti -Covid, Mirel Curea a relatat momentul tragi-comic din emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena3, la care a fost invitat alături de senatoarea Diana Șoșoacă , din partea AUR.

Practic, moderatorul Mihai Gâdea s-a văzut nevoit să pună stop dialogului, după ce Diana Șoșoacă nu a lăsat invitații să vorbească. În lipsă de contraargumente, a trecut la injurii directe.

Îmi asum acest risc( n.r administrarea vaccinului) să nu fiu un pericol social. Să nu îmi îmbolnăvesc mama, oamenii cu care intru în contact, explica jurnalistul Mirel Curea, la Antena 3.

La fel cum pentru durere de ceafă, îmi asum riscul să iau o fiolă de Algocalmin.

Nu a apucat să încheie fraza că, Diana Șoșoacă, avocată de profesie, intervine agitată:

Dar pentru cine să fiți pericol social?! Algocalminul are totuși o vechime… Nu știți măcar ce conține acest vaccin!

Într-un final, Șoșoacă a părăsit studioul Antena 3, dar nu oricum, ci înjurând.

La plecare, ne-a înjurat, a povestit Mirel Curea, la Contrapunct EVZ.

ContrapunctEVZ -Cum a ajuns Șoșoacă în Parlamentul României

Românii s-au obișnuit rapid cu prezența contraversată a senatoarei Șoșoacă, chiar dacă este nou intrată în Parlamentul României.

Nu a făcut politică înainte de a candida la algerile parlamentare din decembrie 2020. A acceptat invitația de a reprezenta în partidul AUR, condus de George Simion, convinsă că România e victima unei conspirații extreme. În viziunea acesteia, pandemia de Covid și vaccinul împotriva acestui virus sunt un atac la siguranța națională.

Impulsivă, adesea a fost comparată cu Vadim Tudor. Totuși,  asemănările sunt doar la temperament, cel din urmă avea un discurs cu contrargumente mai solide.

 Se vede că sunteți abuzată, abuzată masiv, a fost replica moderatorului Mihai Gâdea, după ce a părăsit platoul înjurând.