Ofertă bogată a Teatrului Regina Maria pentru copiii mici și preșcolari

În luna februarie 2021, Teatrul Regina Maria aduce o bogată ofertă de spectacole pentru publicul orădean. Programul include producţii dedicate copiilor foarte mici şi preşcolarilor, dar şi o serie de spectacole ale trupei Iosif Vulcan, inclusiv premiera spectacolului Şarpele în iarbă, de Alan Ayckbourn, în regia lui Sebastian Lupu. Spectacolele se desfășoară cu respectarea regulilor de protecție și prevenire împotriva coronavirusului.

”O poveste foarte simplă” la Sala Arcadia

Astfel, Luni, 1 februarie, şi Marţi, 2 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se joacă O poveste foarte simplă. De Maria Lado, în regia Elvirei Rîmbu.

Miercuri, 3 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, ImProductivii vor prezenta un show de improvizaţie. Joi, 4 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul Variaţiuni Enigmatice, de Éric-Emmanuel Schmitt, regia: Elvira Rîmbu.

”Avalanșa” și ”Povești populare rusești” – Sala Arcadia

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 19.00, la Sala Mare, se va juca Avalanşa, de Tuncer Cücenoğlu, regia, Petru Vutcărău.

Duminică, 7 februarie, de la ora 10.00 şi de la ora 12.00, copiii sunt invitaţi la Sala Arcadia la Poveşti Populare Ruseşti, regia Igor Lungu, iar de la ora 19.00, se va juca spectacolul Trei femei înalte, de Edward Albee, regia: Diana Păcurar.

Marţi, 9 februarie şi Miercuri, 10 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se va juca Domnişoara Iulia, de August Strindberg, regia: Alexandru Weinberger-Bara.

”Moștenirea norocului” – Sala Mare

Sâmbătă, 13 februarie, şi Duminică, 14 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare se va juca Moştenirea Norocului, de Thanasis Papathanasiou și Mihalis Reppas, regia, Radu Nichifor. Duminică, la Sala Arcadia, de la ora 10.00 şi de la 12.00, copiii sunt invitaţi la Apolodor, pinguinul călător, de Gellu Naum, regia Sebastian Lupu.

”Șarpele în iarbă” – Sala Arcadia

Vineri, 19 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia va avea loc premiera spectacolului Şarpele în iarbă, de Alan Ayckbourn, regia Sebastian Lupu. Spectacolul se va juca şi în datele de 21 februarie şi 24 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia.

Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 18.00, la Sala Mare se joacă Moştenirea Norocului. Duminică, 21 februarie, copiii cu vârste mai mici de patru ani, sunt invitaţi la Sala Arcadia pentru a viziona spectacolul Omuleţ, regia Delia Gavliţchi, de la orele 10.00 şi 12.00.

Duminică, 28 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, va avea loc premiera spectacolului Preludiu cu fugă, de Ion Bogdan Martin, text câștigător la Concursul de Creație Dramatică – ediția 2020.