Imagini incredibile petrecute într-un salon dintr-un spital din Arad, demne de un film de groază. Unii pacienți au fost nevoiți să asiste cum o femeie bolnavă cu coronavirus, moartă în salon, a fost pusă într-un sac.

Dumnezeu să te ierte, Ana”

Ea urma să fie înmormântată iar imaginile au stârnit groaza pacientilor din salon. Foarte indignată, o bolnavă a filmat scena și a postat imaginile pe o rețea de socializare, pentru a se vedea tragediile din spitale. Femeia a postat alături de filmare și un mesaj emoționant, care suna așa> „Dumnezeu să te ierte, Ana”.

Tragedia, petrecută într-un spital din Arad

Potrivit comentariilor apărute la scurt timp după apariția imaginilor, a reieșit că bolnava care a filmat imaginile se afla într-un spital din Arad. Cea care a surprins întâmplarea groaznică spune că femeia care a murit avea doar 27 de ani.

Valuri de indignare la apariția imaginilor

Persoanele care au văzut imaginile nu au întârziat să reacționeze atunci când au văzut cum este băgată într-un sac femeia care avea coronavirus și a murit în spital.

„Nu poți face așa ceva de față cu restul din salon. Mi se pare strigător”, a scris o persoană indignată care a văzut pozele.

”Faceți tot posibilul să nu ajungeți în spital. Veți muri din cauza lor.Evitați spitalele că veniți în sac de acolo”, a postat altă persoană.

”Poporul trebuie să vadă ce se întâmplă în sistemul medical. Transparență totală. Aparatul administrativ român trebuie resetat”, a fost de părere altă persoană .

sursa foto digi24