Arad. Sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT Arad, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate au descoperit mai multe culturi de cannabis în interiorul unui imobil.

Potrivit comunicatului de presă, bărbații ar fi cultivat indoor plante de cannabis în spații special amenajate. De asemenea, polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor la cele șase persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, 810 grame de masă vegetală uscată de cannabis și 331 de plante.

Totodată, s-a confiscat o sumă în valoare de 700 de lei și mai multe ustensile destinate culturilor de cannabis (saci cu îngrășăminte, bidoane cu fertilizatoare, lămpi pentru căldură, ventilatoare, transformatoare, tubulatură).

Arad. Peste 300 de plante de cannabis ridicate de către polițiști

Cosmin Popovici, șeful SCCO Arad, a declarat că au fost puse în aplicare trei mandate de aducere persoanelor bănuite de trafic de droguri de mare risc.

“Au fost puse în aplicare trei mandate de aducere, emise pe numele bănuiților. Ei au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Arad, pentru audieri. Fiind prezentați Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis propunerea de arestare preventivă.

Arest preventiv pentru 30 de zile

Cercetările sunt continuate pentru trafic de droguri de risc și pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a precizat comisarul șef de poliție Cosmin Popovici, relatează aradon.ro.

La percheziții au participat și polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Beliu – I.P.J. Arad, precum și cei din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Reamintim că deschinderile au avut loc în județ și municipiu, iar cannabisul a fost confiscat de către polițiști. La fața locului au fost preluate peste 300 de plante de cannabis și 810 grame de masă vegetală uscată.

Cei trei bărbați suspectați de trafic de droguri de mare risc au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Pe lângă polițiștii de la DIICOT, la perchezițiile domiciliare au participat și cei de la SCCO Arad.