Dan Petrescu a încheiat contractul cu echipa turcească Kayserispor după mai multor probleme de familie, informează presa turcă Hurreyt, citată de europafm.ro.

Ambele părți au fost de acord cu anularea lui. Într-un comunicat oficial, clubul turcesc îi mulțumește pentru tot și-i urează succes în viitoarea carieră.

„Am decis încheierea contractului cu antrenorul Dan Petrescu în urma unui acord comun, din cauza unor motive familiale ale antrenorului. Îi mulțumim lui și staff-ului său și în urăm succes în viitoarea carieră”, se arată într-un comunicat al clubului din Turcia.

Fostul antrenor al CFR Cluj a reușit să antreneze echipa turcească în opt meciuri. A câștigat două meciuri, trei la egalitate și restul au fost pierdute.

Dan Petrescu a semnat contractul cu echipa turcească pe 11 ianuarie 2021, după ce a plecat de la CFR Cluj.

Reacții din partea fostului antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuță

Plecarea lui Dan Petrescu de la echipa din Turcia după doar opt meciuri a fost, oarecum, previzibilă. Conform digisport.ro,  fostul antrenor de la CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat că turcii au renunțat prea ușor la un antrenor ce a făcut performanță la nivel internațional.

„Când am văzut declaraţia ofiţerului de presă, acum vreo două zile, când l-a criticat pe Petrescu… că echipa nu joacă nimic, că ne e frică să jucăm, nu avem ocazii… puteam să fac pariu cu oricine, chiar am vorbit cu fiul meu: ‘Fii atent că îl dă pe Petrescu afară’. Acum s-a confirmat.

Petrescu e un nume, un antrenor foarte bun, poate în primii trei antrenori români la ora actuală. Odată ce ai câştigat trei campionate cu CFR Cluj şi ai mai câştigat un titlu (n.r. – cu Unirea Urziceni), nu te duci la o echipă care se bate la retrogradare în Turcia. Stai frumos în Dubai, la plaja, vreo două luni, cu familia, îţi încarci bateriile şi iei o echipă de top. S-a dus la o echipă vai de mama lor!”, a mai precizat Vasile Miriuță.