Invitat la Bistriţeanul Live, Daniel Suciu a adus în discuţie pensiile speciale pentru parlamentari care au fost recent eliminate, criza sanitară din momentul de faţă, precum şi performanţele guvernului actual.

Jocul politic va fi influențat de evoluția economică, de evoluția pandemiei și de ceea ce ne pregătesc guvernanții. Asta ne afectează pe toți. Voi fi foarte atent la ce se întâmplă în Bistrița, pentru că cele mai multe proiecte europene, cât am fost ministru, le-am semnat în județul Bistrița-Năsăud, pentru Bistrița…”, a precizat deputatul de Bistriţa, Daniel Suciu.

Daniel Suciu îl va „monitoriza” pe Turc

Acesta a ţinut să adauge faptul că urmează să monitorizeze cu o deosebită atenţie promisiunile făcute de către primarul Ioan Turc din timpul campaniei electorale.

Este gata un proiect de lege referitor la vouchere de vacanță pentru sectorul privat… Aceasta prevede deduceri fiscale și reduceri de impozite pentru privații care oferă aceste vouchere. Statul român va avea numai de câștigat, ca și sectorul turism, de altfel.

A fost o muncă destul de complicată pentru că a fost mult de modificat. Discutăm de vreo patru legi și ordonanțe de urgență care trebuie modificate.

Cu acest proiect intenționez să mă prezint și la colegii parlamentari din USR-Plus și PNL. În principiu știu că mă vor refuza. Dar îi rog pe această cale să mă susțină în acest demers. N-o să-mi asum toate meritele, dacă această lege va trece voi ști să le mulțumesc. Am suficientă experiență ca să nu mă laud doar eu, dacă și alții m-au sprijinit înr-un demers”, a mai spus deputatul Daniel Suciu.

Alt proiect promis în campanie de către Daniel Suciu face referire la modificarea legii cu privire la achiziţiile publice. „Mă voi bate pentru acest proiect, am promis în campanie și am să mă țin de cuvânt”, a subliniat Daniel Suciu.