CFR Cluj a reușit să câștige al patrulea titlul la rând, iar Emil Boc nu a ezitat să-i felicite pe proaspeții campioni. Totodată, primarul a explicat motivul pentru care echipa din Gruia nu are nevoie de finanțare de la municipalitate.

Boc a transmis un mesaj de susține tuturor jucătorilor și conducerii de la clubul clujean, precizând că ,, prin adjudecarea celui de-al 7-lea titlu de campioană din istoria clubului, vă plasează de acum într-o galerie selectă în povestea fotbalului românesc”.

„Felicitări, CFR 1907 Cluj!!! Respect întregii echipe care a făcut posibil acest rezultat remarcabil de a deveni campioni interni pentru a patra oară la rând!”, se arată în mesajul transmis de edil.

CFR Cluj a devenit a patra oară consecutiv campioana României

Cum aproape peste 40 % din populația Clujului a fost deja vaccinată, edilul se arată încrezător cu privire la revenirea fanilor în tribune. Totodată, Boc le-a urat succes în noul campionat și în drumul către cupele europene.

„Se apropie și momentul în care aceste performanțe remarcabile vor putea fi sărbătorite din nou alături de suporterii din tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. De altfel, ați reușit din nou să oferiți un exemplu de perseverență și consecvență atât pentru sportivi sau viitori sportivi, cât și pentru suporteri. Felicitări și mult succes în noul sezon competițional și în drumul către cupele europene!”, a mai adăugat Boc în scrisoare, relatează monitorulcj.ro.

Referitor la finanțarea clubului din Gruia, Emil Boc a explicat clar că municipalitatea finanțează Universitatea Cluj, contribuind astfel la drumul echipei în Liga I. Totodată, edilul a explicat că pentru CFR Cluj, banii clujenilor nu ar aduce nicio valoare.

Noi contribuim acolo cu cea mai mare parte din bani pentru a-și continua drumul spre Liga 1. Eu sunt convins că Universitatea Cluj va ajunge în Liga 1 și chiar în cupele europene. În schimb, la CFR Cluj nu există resurse publice, banii clujenilor nefiind necesari acolo pentru că nu aduc un plus valoare. Avem un investitor privat care acoperă necesarul. Nu vreau să ajung și eu patron la CFR Cluj și să spun cine să bată penalty”, a declarat Boc într-o ședință de Consiliu Local.