Georgiana, o tânără de 22 de ani, din Hunedoara, a murit în urma înjunghierii de către iubitul ei

Georgiana, o tânără de numai 22 de ani, din Hunedoara, a murit instantaneu după ce iubitul ei a crezut că vede „diavolul” şi a înjunghiat-o fără milă. Tribunalul Hunedoara l-a condamnat la ani grei de închisoare pe criminalul dependent de droguri, relatează Antena3 .

Tânăra s-a stins din viaţă în data de 23 iulie 2020. În ziua respectivă, Cristian Stănciulescu, iubitul ei, a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit tip „Rambo”. Fata îi ceruse să se împace cu tatăl lui.

Cristian era dependent de droguri. Credea că vede ”diavolul”

Incredibila crimă s-a produs într-o locuinţă de pe strada I.L. Caragiale din cartierul O.M. din Hunedoara. Cartierul se găsește la numai câteva sute de metri de sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara.

Cristian Stănciulescu (27 de ani) locuia în acel apartament cu voia tatălui său, acesta din urmă fiind proprietarul. Cristian era însă dependent de droguri și relata tatălui și iubitei că are experiențe ciudate cu viziuni cu oameni răi, cu diavolul și alte făpturi negative. Grijuliu tatăl i-a cerut să contacteze un centru de dezintoxicare sau de psihiatrie pentru a scăpa de dependența sa.

Grija tatălui a fost înțeleasă greșit de către Cristian

Georgiana l-a susținut în încercarea sa pe tatăl lui Cristian. Însă Cristian a considerat că a devenit subiectul unei conspirații și s-a simțit nesusținut, abandonat și trădat.

El reproșa prietenei că nu îl susţine şi chiar a acuzat-o că l-ar fi înşelat. Pe 23 iulie, în timp ce se aflau în locuinţa din cartierul O.M., cei doi au pornit o ceartă pe cinste. În apartament se mai afla şi tatăl lui Cristian, într-o altă cameră.

Crimă cu cuțit de tip ”Rambo”

Simțindu-se inspirat, Cristian a pus mâna pe un cuţit tip „Rambo” şi a înjunghiat-o pe Georgiana de mai multe ori, atât în piept, cât şi în spate. Loviturile au fost atât de puternice încât tânăra a murit aproape instantaneu.

După crimă, tânărul a încercat să îşi pună capăt zilelor şi s-a tăiat la gât cu acelaşi cuţit, însă a fost salvat.

Judecat pentru omor deosebit de grav, Stănciulescu a fost găsit vinovat, iar judecătorii Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 12 ani de închisoare. De asemenea, el a mai fost obligat la plata unor daune morale în valoare totală de 200.000 de euro către familia Georgianei (surori, mamă şi bunică).

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.