Politicienii nu evită să arate cu degetul unii spre alții,recunoscând nepuținta gestionării sistemului de sănătate.

Tragedia se repetă pentru că în această dimineață, la Institutul „Matei Balș” din București a izbucnit un incendiu la parterul unui corp de clădire, unde se aflau pacienți.

La nici trei luni după incendiul de la Spitalul Județean din Piatra Neamț, sistemul public de sănătate își arată, din nou, limitele.

Din păcate, cinci persoane au fost victimele acestei tragedii…

Suntem martori și vedem cu ochii noștri cum sistemul de sănătate se prăbușește în fiecare zi.

Dumnezeu să dea putere familiilor greu încercate!” , a scris deputatul Roman, după ce România a fost îndoliată, din nou, urmare a incendiului de la spitalul Matei Balș.

Alba. Deputatul Florin Roman l-a interpelat pe ministrul Sănătății

Cu doar o zi înainte de izbucnirea incendiului la Matei Balș, deputatul Florin Roman l-a atacat pe actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Politicianul acuză modul în care se gestionează procesul de vaccinare anti-Covid, iar zilele acestea se așteaptă ca tensiunile din coaliție să capete o altă dimensiune.

„Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități să fie amânate din cauza PILELOR și RELAȚIILOR.

Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare!

Aștept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate și privilegiații care au sărit peste rând!

Discursurile nu rezolvă incapacitățile de funcționare ale procesului de vaccinare!”

Alba- Ce vor românii de la politicieni

Ultima frază din declarația deputatului Florin Roman este valabilă chiar și pentru el însuși.

După tragedia de vineri, 29 ianuarie, revolta românilor arată că oamenii s-au săturat doar de discursuri politice, demisii după decese tulburătoare.

România este singurul stat din lume în care pacienții au murit arși de vii, nu de Covid. Ardem ca șobolanii!, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor după incendiul de la spitalul Matei Balș