În compania unei echipe tinere și pline de energie, turiștii care doresc să descopere Țara lui Avram Iancu o pot face acum… pe două roți.

În perioda 10-13 iunie 2021 vor avea loc patru circuite importante, iar cei care participă vor avea ocazia să descopere Țara Moților într-un mod unicat.

Traseul este în mare parte forestier, cu poteci de munte, poieni și foarte puțin asfalt. Pe lângă cele patru zile de pedalat, turiștii se vor putea caza la pensiuni agroturistice de trei stele și vor avea șansa să descopere tradițiile și poveștile oamenilor din Țara Moților.

Cei îndrăgostiți de sport, natură și tradiții vor avea ocazia să se rupă de rutina și stresul din oraș.

Descoperă Țara Moților pe două roți

Circuitul ce va avea loc în luna iunie face parte din proiectul ”Descoperă România pe bicicletă și Carpații pe picioare”. Află mai mulde detalii despre valorile proiectului.

Datorită pandemiei, organizatorii vor asigura ca restricțiile impuse de către autorități să fie respectate cu rigurozitate. Cei care nu vi cu bicicleta proprie vor avea șansa să închirieze una la cerere.

Fiecare participant va trebui să achite 1550 de lei pentru a participa la ,,marea pedalare”. În preț sunt incluse trei zile de cazare în pensiuni agroturistice diferite.

De asemenea, pe tot parcursul traseului vor fi mereu doi ghizi și va exista asistență tehnică pe toată perioada. Intrările la obiectivele turistice de pe traseu, băuturile, gustările și testul rapid Covid nu intră în preț.

Pe lângă prețul full, organizatorii au un pachet și pentru însoțitor în valoare de 750 de lei. Pachetul include 3 nopți de cazare, mic dejun și cină și transferul bagajelor de la o cazare la alta.

Totodată, prețul nu va include intrările la obiectivele turistice de pe traseu, transportul, gustările și testul rapid COVID.

Descoperă Țara Moților pe două roți se va organiza în perioda 10-13 iunie 2021, iar prețul pachetului este de 1550 de lei.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul de aici.