Deva este în alertă. Un bărbat este de negăsit de peste șapte zile

Deva este în alertă. Un bărbat este de negăsit de șapte zile. El a dispărut după ce inițial fusese internat la Spitalul de Urgențe Deva.

Fotografiile de pe rețelele sociale îl prezintă pe hunedorean cam neconformist și neîngrijit,dar altfel în ipostaze care-i dezvăluie optimismul și plăcerea de a trăi clipele vieții. În realitate, însă familia susține că el are un serios retard mintal. Este posibil însă că venirea iernii și posibilitățile financiare reduse să-i fi afectat și mai serios starea psihică.

Familia bărbatului dispărut a făcut un apel către oricine ar putea oferi informații. Bărbatul dispărut nu a mai fost văzut de peste șapte zile. Potrivit datelor oferite de către familie, acesta ar putea răspunde la numele de Dan, iar starea lui poate să fie destul de precară. El este foarte posibil să fie într-o stare psihică gravă fără să știe cine este sau unde se află.

Apelul familiei și cunoscuților este emoționant

„Deoarece au trecut 7 zile și încă nu am aflat nimic de Dan vă rog dacă aveți vreo informație sau îl vedeți sunați la 112 sau scrieți-mi în privat! A dispărut acum 7 zile în Deva, a fost internat la Spitalul de Urgențe Deva și de 7 zile a dispărut și nu mai știm nimic de el! Posibil să fie într-o stare psihică gravă fără să știe cine este sau unde se află! Orice informație ne este de folos! Mulțumim!”, este mesajul de ajutor lansat de cunoscuții bărbatului dispărut pe rețelele de socializare. Ei speră că tot ceea ce este mai rău să nu se fi întâmplat.

Poliția județului Hunedoara este și ea pe picior de alertă în acest caz și din cauza înrăutățirii condițiilor meteo la nivelul întregulu județ. Autoritățile fac la rândul lor un apel către populație. Oricine deține informații despre acest caz este rugat să alerteze autoritățile. Printr-un efort comun Dan ar putea ajunge acasă la familia sa.