Potrivit primarului Câmpeni, drumurile vicinale din oraş vor fi în curând pierdute. Cristian Dan Paşca susţine faptul că lucrările începute în luna decembrie a anului precedent au fost actualmente întrerupte din cauza faptului că rezervele de piatră s-au epuizat, iar carierele de piatră nu au demarat încă producţia şi nu au momentan piatră pe stoc.

Mesajul primarului Cristian Dan Paşca

 

„Dragi locuitori ai orașului Câmpeni,

Am primit de la mulți dintre dumneavoastră, în special de la cei din satele aparținătoare, solicitări în ceea ce privește pietruirea drumurilor vicinale. Vreau să vă informez că am demarat această acțiune încă din luna decembrie 2020 pentru că vremea ne-a permis și poate că unii dintre dumneavoastră ați și circulat pe drumurile pietruite.

Din păcate am oprit aceste lucrări, nu din vina administrației publice locale, ci pentru că nu găsim piatră disponibilă. Carierele de piatră nu au început încă producția efectivă și nu mai au piatră nici pe stoc.

Rezervele de piatră sunt epuizate. Când carierele vor reîncepe producția, vă asigurăm că vom achiziționa piatra necesară pentru drumurile vicinale și vom interveni în zonele unde este nevoie. De asemenea, mulți dintre dumneavoastră ați întrebat de ce nu se mai lucrează la parcul din centrul orașului și la casa de cultură.

Am sistat lucrările atunci când temperaturile scăzut foarte mult. Nu doresc să turnăm beton (la -10 grade) și să executăm anumite lucrări de mântuială și în condiții care ar afecta calitatea lucrărilor. La Casa de cultură se efectuează lucrări la interior, iar la exterior vom reveni după ce cresc temperaturile de afară. Și la parc vom relua lucrările de îndată ce vremea ne va permite acest lucru.

Avem nevoie de investiții de calitate, pe termen lung și nu investiții care să țină doar cât au termenul de garanție”, a scris primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca pe facebook.