Fostul jucător de la CFR Cluj, Sergiu Sebastian Marian, a jucat pentru echipa clujeană în sezonul 1999-2000. El a fost găsit spânzurat în apartamentul mamei sale, în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață.

Cei de la CFR Cluj sunt în stare de șoc după ce au aflat că Sergiu Marian s-a sinucis. Oficialii au postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook:

”Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul pe care gruparea clujeană l-a postat pe contul oficial de Facebook.

Sergiu Sebastian Marian și-a pus capăt zilelor la 43 de ani

Polițiștii din cadrul Poliției Cluj-Napoca au fost sesizați că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit spânzurat în locuință. La fața locului au intervenit mai mulți polițiști și un echipaj de Ambulanță Cluj. Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, constatând decesul.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj  au fost informați marți, 23 februarie 2021, în jurul orei 11:45 despre faptul că fostul jucător de la CFR Cluj a fost găsit spânzurat.

Fostul fotbalist a fost găsit spânzurat în apartamentul mamei sale

Cadavrul neînsuflețit a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate cauzele care l-au determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

,,În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă’, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Fostul jucător de la CFR Cluj a purtat tricoul ,,vișiniu” în perioada 1999-2000. Sergiu Sebastian Marian a decis să-și pună capăt zilelor la 43 de ani, în apartamentul mamei sale. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru el.