Joe Lara se afla împreună cu soția și pastorul Gwen Shamblin Lara se aflau într-un avion privat care se îndrepta spre Palm Beach, notează AFP.

Avionul aparținea bisericii conduse de Gwen.Se îndrepta către Nashville, însă din cauza unei defecțiuni s-a prăbușit în apropiere de Smyrna, Tennessee.

În ciuda eforturilor disperate ale echipajelor de salvare și pompieri pentru a căuta victimele, nu s-a mai putut face nimic. Abia în cursul zilei de astăzi, 31 mai, au reușit să identifice victimele, precizează sursa citată.

Joe Lara a devenit faimos după ce a interpretat rolul Tarzan în filmul de televiziune „Tarzan in Manhattan”, în 1989. Ulterior a apărut în seria de filme difuzate între 1996 și 2000 „Tarzan: The Epic Adventures”.

Joe Lara nu mai făcea filme din 2002 pentru a urma o carieră în muzica country. Soția sa, Gwen Lara (fostă Shamblin), în vârstă de 66 de ani, a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood. În 1999, și a scris o carte pentru cei care vor să slăbească, bazată pe tehnici religioase, scrie Daily Mail.

A lăsat în urmă fani și copii îndurerați

Actorul Joseph Lara s-a născut pe 2 octombrie 1962, în San Diego, California. A jucat în mai multe filme și seriale TV, cele mai cunoscute roluri fiind din „Tarzan in Manhattan” (1989) și continuarea din serialul „Tarzan: The Epic Adventures” (1996 – 1997).

Regizorii spun că, pentru rolul care i-a adus celebritatea a trebuit să facă zeci de antrenamente fizice și să țină diete stricte. Chiar și după ce serialul nu s-a mai difuzat, oamenii îl strigau Tarzan, relatează sursa citată.

În lumea muzică nu a cunoscut succesul din cinematografie, dar fanii veneau să îl vadă pentru că îl cunoșteau din serialele în care a evoluat.

Important e să îți urmezi calea. Când faci ce îți place, ești fericit zi dezi, spunea Joseph Lara în ultimul interviu acordat CNN. Actorul avea cinci copii.

foto: Onenews