Oana Iordache, cum o chema pe femeie, a decedat infectată cu coronavirus, lăsând doi copii orfani.

Oana s-a infectat cu coronavirus după  a doua naștere.

Ea contactase COVID-19 după două săptămâni de la a doua naștere.Oana avea vârsta de 41 de ani și era de profesie grefier. În urmă cu două săptămâni s-a dus la spital pentru a naște în mod natural, la termen, un bebeluș perfect sănătos.

A murit în secția ATI a spitalului

Deoarece era infectată cu noul coronavirus, Oana nu a putut să țină bebelușul lângă ea, fiind izolată. Cu timpul, starea femeii s-a înrăutățit foarte mult. motiv pentru care a fost transferată la secția de Terapie Intensivă. După 7 zile de când a fost intubată Oana a murit, lăsând orfani o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul nou- născut.

 „Dumnezeu să o aibă în pază!”

Colegii de breaslă ai Oanei au reacționat, transmițând un mesaj de condoleanțe și atrăgând atenția asupra faptului că s-a înregistrat un nou deces din rândul grefierilor din cauza Covid-19.

Din păcate, mai înregistrăm o victimă din cauza virusului, a doua din rândul grefierilor.

Oana Iordache, colega noastră grefier în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc a pierdut lupta imediat după naștere la secția ATI, unde a stat intubată timp de o săptămână.

Nici măcar nu a apucat să-și țină în brațe bebelușul nou-născut.

Oana avea 41 de ani, o fetiță de 2 ani și 4 luni și bebelușul de doar 2 săptămâni. Astăzi, Justiția a mai pierdut un profesionist! Dumnezeu să o aibă în pază!”, transmite Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare Dicasterial.

 sursa foto ; Antena 1