Potrivit prefectul județului, Stelian Dolha, Bistrița va beneficia de trei centre de vaccinare drive-thru, amplasate în puncte strategice. „Cred în aceste campanii de vaccinare. Iar modelul drive-thru a prins la populație!”, a declarat Dolha.

În cadrul emisiunii As-TV, în Vinerea Mare, prefectul Stelian Dolha a vorbit inclusiv despre vaccinarea la nivelul între6gului județ. lumion pro crack

„Am fost felicitați pentru acel video de promovare al vaccinării în rândul tinerilor. Și video-ul a fost pus pe site-ul Ro-Vaccinare. Cred în aceste campanii de vaccinare!”, a declarat prefectul în cadrul emisiunii.

Potrivit acestuia centrele de vaccinare drive-thru vor apărea, precum s-a întâmplat în cazul altor județe, și în județul Bistrița.

„Ați văzut că și alte județe au demarat deja acel tip de centre de vaccinare drive-thru. Sau vaccinarea din mașină în mașină. Cred că deja de azi (n.r. – 30 aprilie 2021) doamna doctor Andrițoiu (n.r – directorul DSP BN) a cerut Institutului Național de Sănătate fluxuri noi pentru drive-thru. Acestea vor fi amplasate:

  • În partea de sus- Retail Park 1 – KFC- Kauflad.
  • În partea de jos a orașului- Kaufland Independenței.
  • În Parcul Municipal- zona Sălii Polivalente.

Cam aceste trei centre ni le-am dori să le facem pe varianta drive-thru”, a explicat Stelian Dolha.

Autobuz de vaccinare

Prefecul a subliniat faptul că aceste centre vor apărea imediat după sărbători, spunând totodată că se ia în calcul inclusiv amenajarea unu „autobuz de vaccinare”, precum cel întâlnit la Timișoara. dos2usb full version

„Am văzut și o variantă care mie îmi surâde și am văzut-o la cei din Timiș. Un autocar mare, branduit cu mesaje pro vaccinare, iar fluxul se făcea prin acel autocar. Să vedem dacă putem face și noi asta. Sunt idei bune pe care le putem prelua și pune în practică”, a explicat prefectul Stelian Dolha.

Așadar, rămâne de vâzut unde va ajun6ge rata de vaccinare în județul Bistrița în urma desc8hiderii acestor noi centre de imunizare anti-Covid-19.