Cluj. În perioada 18-20 iunie 2021, pe scena sălii de spectacole ,,Dumitru Fărcaș”, se va organiza prima ediție a festivalului Folk Fest.

Altfel spus, iubitorii de muzică folk vor avea ocazia să întâlnească pe cei mai renumiți artiști ai acestui gen muzical.

Pe lângă binecunoscutul Mircea Baniciu, Emeric Imre și Magda Pușkaș, pe scenă vor fi prezenți și Dinu Dinu Olărașu, Daniel Iancu, Marius Bațu, Adrian Ivanițchi, Ducu Bertzi, Cristi Dumitrașcu, Florin Săsărman, Cosmin Vaman & SPAM, OCRU, Fără Zahăr și Țapinarii.

Cluj. Eveniment așteptat de iubitorii de muzică folk

În sala “Dumitru Fărcaș” a Casei de Cultură a Studenților, numărul de locuri este limitat, conform noilor reglementări anunțate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) cu privire la pandemia de coronavirus.

Toți participanții trebuie să respecte regulile de distanțare socială și să poartă mască de protecție pe toată durata spectacolului.

Concertul va începe în 18 iunie de la ora 18:30. Participanții vor putea intra în sală de la ora 17.00, evident, respectând toate normele de protecție sanitară din pandemie.

Organizatorii au cerut expres ca cei care vor participa să vină la timp pentru a evita aglomerația ce se produce în astfel de situații.

Cine dorește să participe la prima ediție din Cluj Folk Fest își poate cumpăra biletul de pe site-ul ticketing Ambilet.ro. Sponsorii festivalului sunt Farmec, AGO Proiect Engineering, ELBI Projects Division, Dusty Sound, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților, Consiliul Județean, Hotel Univers T și Dusty Sound.

Clujenii iubitori de muzică folk și nu numai vor avea posibilitatea, după un an de zile în care activitățile culturale au fost sistate, să asculte pe cei mai cunoscuți artiști de muzică folk din țara noastră.

Cluj Folk Festival se va organiza în perioada 18-20 iunie, iar participanții trebuie să respecte regulile de protecție sanitară împotriva noului coronavirus. În sală se va păstra regula distanțării sociale, iar cei prezenți vor purta mască de protecție.