Ceea ce părea un zvon, a fost confirmat chiar de antrenorul Iordănescu. Pe pagina de Facebook a detaliat totul. Le-a mulțumit suporterilor, fotbaliștior și spune că nu părăsește echipa din cauza banilor.

”Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic, care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi in activitatea zilnica a echipei! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! Hai CFR, campioana României!!”

‘Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!’ , a scris Iordănescu pe Facebook.

Cine îl va înlocui pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu s-a ocupat de CFR Cluj din decembrie anul trecut. Potrivit unor surse, nemulțumirile lui Edi Iordănescu sunt legate de patronul Neluțu Varga. După al șaptelea titlu de campioană a României, CFR Cluj se pregătește să debuteze în noul sezon în iulie 2021. Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română au stabilit programul etapelor pentru sezonul 2021/2022 în primele două ligi. CFR Cluj va debuta în noul sezon din Liga 1 pe 17 iulie 2021.  Universitatea Cluj joacă primul meci în eșalonul secund pe 31 iulie 2021. Până atunci, oficialii clubului trebuie să găsească un antrenor bun pentru campioana României. Oficialii clubului negociază cu Marius Șumudică pentru a-i antrena pe ardeleni.

CFR Cluj şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campioană, după cele din sezoanele 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020.

„E un moment frumos, unic. Pentru acest moment am venit. Am crezut de la început, nu a fost ușor. Când am preluat echipa, era într-o anumită situație, dar am recuperat puncte și iată-ne campioni matematici. Nu a fost un drum lin, nu a fost ușor, a fost o provocare deosebită pentru noi toți”, a declarat Edi Iordănescu, imediat după victorie.