Arădenii s-au arătat nostalgici după victoria pe care au avut-o cu Rapid acum 25 de ani, când partida se încheia cu scorul 1-0. Pe pagina oficială de Facebook, au postat un ”remember” care face deliciul suporterilor.

În 1995, arădenii îi învingeau pe giuleșteni, după un meci  de poveste. Peste 10.000  suporteri au fost la acea vreme  în tribune și au scandat ”victorie”, după golul marcat de Dumitru ”More” Tîrțău, chiar în minutul 4. Atacantul UTA de la acea vreme a fost  ” racolat” în echipa  bucureștenilor, în sezonul din 1996.

Din păcate, gustul dulce al victoriei cu Rapid nu s-a mai repetat în anul 2020, iar șocul arădenilor a venit în urma partidei cu Astra Giurgiu, care i-a făcut praf pe teren, scor 0-6.

Suporterii UTA Arad au rămas pe poziții

Chiar dacă au încasat această înfrangere memorabilă cu Astra Giurgiu, mesajul suporterilor lăsat pe pagina oficială, Suporter Club UTA Arad este impresionant: ”E timpul să învățăm din ce a fost rău sau greșit și să ducem mai departe lucrurile bune pe care le-am făcut împreună. Intrăm în 2021 cu speranța că la capătul următoarelor 12 luni vom fi mai bine organizați ca și club, mai performanți în jocuri și rezultate, mai calzi și mai uniți ca și comunitate. Pentru noi doar UTA contează! ”

Echipa UTA Arad a primit bani puțini de la Primărie

Anul acesta, echipa de fotbal UTA Arad așteaptă cu sufletul la gură aprobarea bugetului public, întrucât anul trecut a primit doar două milioane de lei, sumă mai mică decât estima, deoarece pandemia a suspendat aproape toate competițiile sportive.

Dacă și anul acesta, nu va fi posibilă desfășurarea campionatelor în condiții normale, bugetul va fi din nou diminuat, însă, cel puțin în mediul virtual, arădenii își păstrează optimismul și speră să încheie victorioși meciurile pe stadionul de acasă, Francisc Neuman.