CFR Cluj, echipa antrenată de Edi Iordănescu, a reușit să se impună cu un scor categori împotriva celor de la Academica Cliceni, scor 3-0.

La conferința de presă înainte meciului cu Sepsi, Iordănescu se arată îngrijorat pentru meciul de miercuri. Problemele din lot și programul încărcat din această perioadă îi dau bătăi de cap antrenorului.

”Este probabil provocarea momentului, calendarul este foarte comprimat, avem doar două zile între jocuri şi deplasare la mijloc, avem şi foarte mulţi absenţi în lot. Este cea mai mare provocare pentru noi. Încercăm să o gestionăm cât se poate de bine”, a declarat Edi Iordănescu, informează DigiSport.

CFR Cluj luptă pentru titlul de campionă

Totodată, antrenorul CFR-ului a mai declarat că U Craiova are șanse mari la lupta pentru titlu. Pentru Iordănescu, favoriți la câștigarea titlului sunt ,,roș-albaștrii”, dar prin multă muncă și determinare, titlul poate ajunge, din nou, la CFR Cluj.

”Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult. O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului.

O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc. Mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a spus Edi Iordănescu.

Întrebat de jurnaliști dacă a urmărit meciul dintre FCSB și FC Botoșani, antrenorul a precizat că a preferat să urmărească duelul dintre Napoli și Inter.

”Nu pot comenta speculaţiile apărute după meciul celor de la FCSB cu Botoşani pentru că nu am văzut meciul. Era un alt meci la televizor, Napoli cu Inter, şi am preferat acel joc”, a recunoscut Edi Iordănescu.

Reamintim că meciul dintre CFR Cluj și Sepsi se va juca astăzi, 21 aprilie, de la ora 21:30 pe Digisport 1.