Emanuel Ungureanu își continuă cruciada împotriva colegilor din coaliția de guvernământ, mai precis împotriva PNL. Parlamentarul USR-PLUS a fost până în 2020 deputat de Cluj. Deoarece colegii de partid nu l-au mai vrut pentru un nou mandat de Cluj, acum este deputat de Buzău. Dar a rămas, totuși, fidel Clujului și multe din activitățile lui mediatice au fost atacuri împotriva liberalilor clujeni.

Acum a venit rândul lui Rareş Bogdan. Deputatul îl acuză pe europarlamentar că „a mâncat bani frumoşi de la multe instituţii de stat”. Ungureanu susţine că motivul pentru care Rareş Bogdan critică USR-PLUS este că acesta a închis „robinetul cu bani” şi concediază managerii „care îi umpleau de lovele”.

Deputatul USR-PLUS a postat pe pagina sa de Facebook un atac înțesat de cuvinte dure la adresa europarlamentarului Rareş Bogdan:

„ Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!

Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.

Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la  Spitalul Județean Cluj.

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.

Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.

Asta este viața.

Gata cu hoțiile!”