Edilul de la Cluj , Emil Boc, a declarat că cel mai important lucru pe care membri partidului trebuie să-l aibă în vedere e programul de guvernare.De asemenea, el a mai precizat că până la un punct se vorbește în public despre problemele din partid.

,,Consider că până la un punct precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea lor este nefirească. Vom avea  congres și vom avea o dezbatere. Avem nevoie de performanță în actul de guvernare”, a declarat Emil Boc.

Avem nevoie de Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Ludovic Orban

Președintele Asociației Municipiilor a mai precizat că Partidul Național Liberal este un partid dinamic și are nevoie de o conducere bazată pe performanță.

,, Avem nevoie de Rareș Bogdan, Robert Sighiartău, Ludovic Orban. Cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecaruia în partid. Partiul Național Liberal este un partid dinamic, viu. Nu mă interesează nicio funcție în cadrul partidului”.

Edilul a mai spus că ce se întâmplă în momentul de față în Partidul Național Liberal nu ajută actul de guvernare.

,,Aceste lucruri sunt ineficiente și cred că avem înțelepciunea să ne concentrăm pe actul de guvernare. (…) Să le oferim un trai mai bun oamenilor, mai ales acum pe timp de pandemie”.

Primarul de la Cluj-Napoca a conchis că PNL trebuie să rămână unit și că e nevoie de fiecare în partid.

,,Trebuie să rămânem uniți, să trecem bugetul și să avem succes în actul de guvernare. Partidul Național Liberal are nevoie de experiența fiecăruia”.

Gheorghe Falcă: Suntem oameni responsabili

Gheorghe Falcă, Vicepreședintele Partidului Național Liberal , a declarat astăzi că acest scandal ce s-a pornit în interiorul partidului se va încheia zilele următoare.

Eu cred că în PNL acest subiect se va închide în trei zile, pentru că suntem oameni responsabili și știm ce trebuie să facem în următorii ani”

În cursul dimineții, Ludovic Orban  a avut prima reacție față de contestatarii săi din partid. Liderul PNL a spus că președintele partidului se alege la congres. De asemenea, liderul liberal a precizat că nu știe dacă va candidat la toamnă.