Ea a chemat jandarmii să amendeze patronul unui restaurant, întrucât nu respectă regulile impuse de pandemie. Totul, însă, a fost regizat pas cu pas.

Astfel,   consiliera USR  din Timișoara, poreclită Ana Pauker,  apare într-o ipostază cel puțin comică: plânge și vorbește incoerent.  Totul, pe contul personal de Facebook. De fapt, dramatizează totul și vrea să pară că este „eroina-victimă”. Se plânge, de altfel, că este atacată de hateri, când ea a salvat Timișoara de un risc major: un restaurant care funcționează într-un hotel!

EvZ Play. „ Ana Pauker” de Timișoara:  „ Haideți să vedeți!”

După episodul în care s-a filmat pas cu pas la acțiunea de salvare a Timișoarei, Ministerul Afacerilor Interne(MAI) a decis să trimită Corpul de Control la Timișoara. Se vor face controale la Prefectura Timiș, Inspectoratul de Poliție, pentru a se vedea cum se respectă restricțiile impuse de pandemie.

 De ce au poreclit-o jurnaliștii „ Ana Pauker”

Jurnaliștii Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu dezbat această acțiune și explică de ce au poreclit-o „ Ana Pauker” .

Întreaga dezbatere poate fi urmărită aici.

Acțiunea consilierei USR Plus ar fi fost mai credibilă, dacă nu era premeditată. Ea este cea care a pus patru persoane să facă rezervare la acel local public. Ulterior, a filmat totul: „ Haideți să vedeți!” , așa începe live-ul consilierei USR Plus Ana Munteanu.

Se impune a se menționa, însă, că la acest moment, restaurantele pot funcționa în cadrul unui hotel.

Timișoara. Cine este Ana Munteanu

Potrivit Agenției Naționale de Integritate(ANI), Ana Munteanu este la primul mandat de consilier local. Anterior, a fost manager de proiect la Fundația Bega.

Din calitatea de actriță la Teatrul Național Timișoara a câștigat doar 1021 de lei. Are un credit imobiliar în valoare de 375 000 de lei, pe care trebuie să îl achite până în 2050.

Ana Munteanu a început să fie contestată de unii membri USR Timișoar, după această acțiune. Edilul Dominic Fritz, coleg de partid cu ea, a preferat să nu comenteze subiectul.

Deși nu a fost de acord cu carantinarea orașului, Fritz spune că e bine să se facă controale de MAI.